Løbeprojekt

Motion er som bekendt sundt.

Helt overordnet er der et stort potentiale i sportsudøvelse i fællesskaber, fordi det på den ene side styrker selvbilledet og identiteten at dyrke sport, og samtidigt skaber det motivation og sammenhold at gøre noget sammen.  

At dyrke motion giver en ganske særlig selvforståelse. Omdrejningspunkterne er her både et positivt og selvforstærkende billede af sig selv som aktivt handlende, men også muligheder for at opnå en successiv række af prestigefyldte milepæle, man arbejder frem mod. 

Formålet med vores løbeprojekt er at give mennesker med psykiske problemstillinger mulighed for at etablere en løbeklub, som efter en opstartsfase skal arbejde sig frem mod at blive selvbærende.

Formålet er derfor også at ”uddanne” vore egne løbetrænere blandt deltagerne gennem en professionel opbakning i opstartsfasen i form af lokale trænere, der vil instruere i de mere teoretiske aspekter af anatomi- og fysiologidelen af løbetræning. Deltagerne skal bl.a. lære at planlægge egne og andres træningsforløb, således at deltagerne vil være i stand til at rådgive, hjælpe og motivere efterfølgende i løbeklubben.

Projektet er bl.a. finansieret med midler fra Drivhusfonden.

 

 

 

        

Kontakt skolen

Brug nedenstående for direkte kontakt

  • 66 14 44 44

Kom i forbindelse med os

Lille Skole for Voksne er på (nogle) sociale medier
 

Vi bruger cookies og tilsvarende teknologier til statistik

Læs mere

Jeg accepterer